Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Flamingopark

Praha 1, Truhlářská 29, 11000

zpět na výpis
Tip
Flamingopark

....stvořeno pro milovníky originality....

Telefon:777772302
Kategorie: kultura|design

Projekt Flamingopark vznikl v roce 2006 v australském Melbourne jako výsledek cestovatelské vášně česko-australské dvojice Martiny a Andrewa. Do Čech přišel v roce 2007 a nyní je to již sedmý rok, kdy přináší radost nám, zakladatelům, ale také našim zákazníkům. V provopočátcích jste nás mohli najít v samém srdci pražského Žižkova, nyní už druhým rokem provozujeme útulný boutique v Truhlářské ulici č. 29 na Praze 1, který nabízí širokou škálu produktů od šperků, dárků, přes drobné dekorace, až po vlastní linii oblečení. Jsme hrdě spárováni s mnoha nezávislými designéry a řemeslníky z celého světa, kteří dávají magický nádech všem našim produktům. Okořeňte si s námi život!

Otevřeno: Po - So 11-19h

If you believe that life is too short for ordinary, then welcome to the world of Flamingopark. Distinctive collections are developed in cooperation with iternational designers and all items are ethically produced. This shop is a garden of joy and it's always had a 'best-kept secret' feel to it.

Open: Mon - Sat 11-19h

 

 

Truhlářská 29
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: