Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

MHF Struny podzimu

Praha 1, Palackého 1/740, 11000

zpět na výpis
Tip
 
MHF Struny podzimu

Posláním festivalu Struny podzimu je poskytovat unikátní umělecké zážitky, obohacovat českou kulturní scénu a rozšiřovat obzory publika.

Telefon:224 946 508
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní

Festival Struny podzimu je křižovatkou mezi jazzem a klasikou, tradicí i experimentem. Jeho program představuje výběr jazzu, klasické hudby, sofistikovaného crossoveru, staré hudby a worldmusic v podání nejvýraznějších osobností současné mezinárodní hudební scény.

Dramaturgie festivalu Struny podzimu se vyznačuje otevřeností, důrazem na interpretační kvalitu i osobitým přístupem k tradičně vnímaným žánrům. Struny podzimu se snaží s jistým nadhledem zprostředkovat českému publiku téměř nezměrnou rozmanitost hudebního světa bez ohledu na vyjeté žánrové koleje.

Palackého 1/740
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: