Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Letní Letná

Praha 7, Letenské sady, 17000

zpět na výpis
 
Letní Letná

Každý rok se posledních čtrnáct dní na konci srpna jindy osiřelý kout parku na Letné rozzáří magickou atmosférou nového cirkusu a divadla.

Telefon:605321906
Kategorie: kultura|divadla

Festival Letní Letná koncentruje to nejlepší z tuzemského i zahraničního nového cirkusu, divadla, hudby a vizuálního umění. Jedná se tak o jedinou přehlídkou svého druhu a rozsahu v České republice a okolních zemích.

Návštěvníky čeká kromě večerních představení i bohatý divadelní program pro děti a také doprovodný program, který je pro ně připraven z velké části zdarma a probíhá celý den. Od workshopů, přes výtvarné či cirkusové dílny, až po koncerty a open air akce. Pro děti jsou připraveny i dva druhy příměstských táborů. A především hlídání během představení.

Ve festivalovém areálu, který se od svého založení nachází v Letenských sadech, jednom z největších zelených parků v centru Prahy, je několik odpočinkových zón, stánků s občerstvením i barů. Návštěvníci v něm tak mohou pohodlně strávit celý den. Prostor je samozřejmě přizpůsoben i pro hendikepované.

Letenské sady
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: