Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Křižíkova fontána

Praha 7, Výstaviště, 17005

zpět na výpis
Křižíkova fontána

Magická fontána se rozzáří ve druhé sezóně – nenechte si to ujít!

Kategorie: kultura|divadla, vizuální umění

Magická fontána se rozzáří ve druhé sezóně – nenechte si to ujít!

Nečekaná překvapení plná ohně, vody a světel legendární Křižíkovy fontány, ale také příběh z naší historie, který ukazuje život českého vynálezce Františka Křižíka – to vše v ojedinělé živelné show, která vstupuje do své druhé sezóny. Unikátní představení, které shlédlo v roce 2021 bezmála 6000 lidí se posouvá i s řadou novinek a vylepšení do roku 2022! Pohádkové zázraky, dobové vynálezy, ohňové efekty a tanečníci ve světelných oblecích budoucnosti se znovu objeví v kulisách legendární Magické fontány.

Přidáváme efekty, vylepšujeme výpravu a chystáme překvapení!

Velkolepé představení pod širým nebem kombinuje taneční a novocirkusové umění i moderní technologické efekty s vodním dílem českého vynálezce Františka Křižíka. Živelná kombinace ohně, světla a vody spolu s elektrizujícími výkony světelných a ohňových tanečníků za doprovodu živé hudby bude k vidění od června do srpna 2022. Chybět nebude přehlídka jevištních prvků a speciálních efektů během jednoho večera, Teslův transformátor hrající živou hudbu milionem elektrických výbojů, akční show s futuristickými prvky propojená interaktivní projekcí do vodních stěn vyprávějící příběh inspirovaný životem českého velikána. Atmosféra diváky vtáhne do děje, při kterém pocítí ničivou sílu pradávného elementu ohně i životodárnou energii elektřiny a světla. Představení Magická Fontána vrací Křižíkovu fontánu zpět do kulturního dění s ambicí zapsat se mezi přední světová představení.

Vydejte se s námi na cestu časem, poznejte příběh počátků lidstva a buďte svědky souboje ohně s elektřinou, ovlivňující samotný vznik Magické fontány.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na www.magickafontana.cz Představení se hraje za každého počasí, hlediště je zastřešené.

Výstaviště
Praha 7, 17005
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: