Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Divadlo v Dlouhé

Praha 1, Dlouhá 39, 11000

zpět na výpis
Tip
     
Divadlo v Dlouhé

Divadlo v Dlouhé - 18. sezóna

Telefon:221 778 651
Kategorie: kultura|divadla

V letošní sezoně pro Vás připravujeme dvě velké premiéry, dva festivaly pro děti a mládež, dva pořady komorní řady Krátká Dlouhá a řadu dalších mimořádných akcí, z nichž nejbližší bude v půlce listopadu celoevropská akce Noc divadel.

První premiéru sezony už začal zkoušet Jan Borna společně s Miroslavem Hanušem - rodinnou inscenaci O LÍNÉ BABIČCE podle stejnojmenného bestselleru Aleny Kastnerové. Příběhy čerstvé důchodkyně, která vlastně vůbec není líná, jen si místo hlídání vnoučat začne konečně plnit svá dávná přání, doprovodí rockové hity v podání naší herecké kapely. Premiéra je plánována na sobotu 23. listopadu 2013.

Druhou novinku připravuje na jaro režisérka Hana Burešová s dramaturgem Štěpánem Otčenáškem. Bude to jedna z vrcholných Shakespearových komedií MNOHO POVYKU PRO NIC s Helenou Dvořákovou a Markem Němcem v hlavních rolích.

Na konci letošní sezony pak začne zkoušet jako host Martin Františák, a to autorskou adaptaci románu Jarmily Glazarové VLČÍ JÁMA. Premiéra bude v září 2014, tedy na začátku další sezony.

Od 27. do 30. listopadu 2013 vás opět zveme na nesoutěžní divadelní přehlídku nejen pro teenagery Festival 13+. V jeho 5. ročníku se představí Divadlo Petra Bezruče (Ostrava), Klicperovo divadlo (Hradec Králové), Divadlo Alfa (Plzeň), Túlavé divadlo (Bratislava), Divadlo loutek Ostrava a soubor Športniki (Praha - Maribor).

Na přelomu května a června 2014 chystáme již 16. ročník divadelního festival pro děti a jejich dospělé Dítě v Dlouhé.


Účastníme se akce Noc divadel!

Dlouhá 39
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: