Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Nová Spirála

Praha 7, Výstaviště Holešovice, 17000

zpět na výpis
Moje oblíbená akce
 
Nová Spirála

Nová Spirála stojí ve spodní části areálu Výstaviště, naproti plaveckému bazénu.

Telefon:+420770317069
Kategorie: kultura|divadla

Prostor nabídne nejen unikátní kruhový sál s otočným jevištěm a sezením až pro osm set diváků, ale také přidaný sál pro menší hudební, divadelní nebo taneční vystoupení.

Legendární divadlo Spirála, dnes multižánrový prostor Nová Spirála, přivítá na podzim tohoto roku po více než dvaceti letech opět své první diváky. V prostorách pražského Výstaviště se tak otevřou brány unikátní budovy, kde neexistuje místo se špatným výhledem stejně jako limity ať už pro činohru, muzikál, novodobý cirkus, operu, sportovní či světelné show nebo třeba videomappingová představení. Dominantou unikátního kruhového sálu s 360°hledištěm s kapacitou 800 míst jsou dvě otočná teleskopická pódia, která umocní zážitek z každé akce stejně jako fakt, že v Nové Spirále nezůstane u žádného představení divákům nic skryto. Umělci zde budou nastupovat či vystupovat na scénu přímo mezi diváky z hlediště, což zajistí dokonalou interakci mezi divákem a vystupujícími umělci. Nově je zde dokončována také malá scéna pro menší hudební, divadelní a další umělecká vystoupení nebo firemní akce s kapacitou až 340 diváků. Nová Spirála se stane zároveň místem pro začínající talentované umělce, kterým dá prostor pro osobní růst stejně jako bude otevřena všem zajímavým projektům z České republiky či zahraničí pro hostování.  

Výstaviště Holešovice
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: