Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Chaberská Pergola

Praha, Dvorní 1211/1a, 18400

zpět na výpis
 
Chaberská Pergola

Ideální místo pro trávení volného času pro děti i dospělé.

Telefon:774 251 551
Kategorie: kultura|ostatní, hudbazábava|zábava - ostatnígastro|občerstvení

Tři velikosti vzduchových trampolín mají za úkol rozdělit děti dle věkových kategorií, aby jsme dodrželi bezpečnost na dětském hřiši, která je pro nás a naše návštěvníky důležitá. Z trampolín se nebude chtít Vašemu dítěti domů.
Vodní matrace je lákadlem pro menší děti, kteří si na ní dokážý hrát a odpočívat celé odpoledne. Matrace se houpe, jakoby jste byli na lodi během vlnobití.
Nechte děti vyhrát si na velkém pískovišti a mezitím můžete popíjet svůj drink. Velké pískoviště zajistí zábavu pro děti všech věkových kategorií na celý den.

Zakládáme si na dobrém pivu a proto pro to děláme maximum. Pravidelná sanitace pivních trubek, čisté sklo a proškolení výčepní. Přijďte si pochutnat na čerstvě načepovaném pivu v oroseném půlitru.

Dvorní 1211/1a
Praha, 18400
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: