Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Divadlo Bravo!

Praha-Braník, Branická 411/63, 147 00

zpět na výpis
 
Divadlo Bravo!

Do Braníka se vrací divadelní život!

Telefon:+420 731 153 139
Kategorie: kultura|divadla

Vše začalo prvním ročníkem televizní soutěže Česko Slovensko má talent. Naše duo DaeMen ve složení Petr Horníček a Zdeněk Moravec u diváků zabodovalo náročnou silovou akrobacií a podařilo se mu zvítězit. Od té doby vystupujeme při nejrůznějších příležitostech a rozšiřujeme svou uměleckou činnost. Publikum jsme si získali bláznivým kabaretem Lidoskop a později představením The Loser(s), podle něhož si naše uskupení tanečníků a akrobatů začalo říkat Losers Cirque Company.
Na sklonku roku 2019 jsme vyhráli výběrové řízení na nového nájemce Branického divadla. V březnu 2020 mělo proběhnout oficiální předání od rukou zástupců městské části Prahy 4 a plánovaný zkušební provoz. Bezpečnostní opatření kvůli zamezení šíření koronaviru to ale neumožnila. Stálý provoz divadla tak začne na podzim roku 2020. 
Je nám ctí, že Losers Cirque Company bude prkna své domácí scény sdílet s hvězdným českým mimem Radimem Vizvárym, držitelem prestižní Ceny Thálie. Ten s Lůzry spolupracuje již několik let – a navíc ztvárnil hlavní roli v akrobaticko-pantomimickém představení HEROES, které mělo premiéru na festivalu Letní Letná 2019. V Divadle BRAVO! bude mít premiéru další společná hra pro děti s názvem MiMJOVÉ. Fanoušci pantomimické disciplíny se mohou těšit na Radimova sólová představení Pejprbój, SÓLO a mnoho dalšího. A to vše na jevišti, které velmi dobře zná z dob spolupráce s legendárním Borisem Hybnerem.

Branická 411/63
Praha-Braník, 147 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: