Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Mediatraining

Praha 1, Všehrdova 25, 118 00

zpět na výpis
 
Mediatraining

Pracujeme jako PR agentura: vytváříme publicitu firmám, událostem i lidem, aby se o nich vědělo a pečujeme i o jejich dobré jméno.

Telefon:604586058
Kategorie: kultura|lifestyle|pro děti|Kurzy, Zábava

Lidé a projekty, kterým naše tréninky nebo naše publicita pomohla, jsou v médiích vidět a mluví se o nich v dobrém.

Vytváříme také mediální tréninky a prezentační tréninky pro firmy i jednotlivce. Sázíme na osobní přístup a pevné, dlouhodobě budované vztahy s médii, klienty i s našimi spolupracovníky – známými novináři, lektory a specialisty na prezentační dovednosti.

Na trhu působíme od poloviny 90. let. Začínaly jsme v oblasti kultury a pracujeme pro známá divadla, filmaře, designéry a výtvarné umělce. K našim stálým klientům dnes patří i advokáti, lékaři, byznysmeni, developeři, ředitelé a manažeři známých českých firem a pracovníci státní správy. Naše služby využívají také významné společnosti a instituce z oborů IT, bankovnictví, vědy, techniky, školství a zdravotnictví.

Jsme dvě - Magdalena Bičíková a Jana Bryndová - a spolupracujeme s mnoha šikovnými kolegy.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: