Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Radek Bakalář

Praha, Římská 45, 12000

zpět na výpis
 
Radek Bakalář

Magická show v podání Radka Bakaláře, vyhledávaného a uznávaného kouzelníka nové generace.

Kategorie: kultura|ostatní

Magická show v podání Radka Bakaláře, vyhledávaného a uznávaného kouzelníka nové generace. Nevysvětlitelná kouzla, diváky opět pošlou zpět v čase do dětských let, kdy bylo možné absolutně vše. Show nabídne zmatení lidských smyslů a převrácení reality. Celý večer bude doplněn tancem a diváci se dozví i o utajené historii kouzelnického řemesla. Radek Bakalář je iluzionista, moderátor, tanečník a manipulátor lidské mysli. Radek Bakalář se na scéně se pohybuje přes 20 let. Má na kontě několik prestižních cen z tuzemských a mezinárodních soutěží. Pravidelně navštěvuje kouzelnické veletrhy po celém světě, kde čerpá aktuální trendy a aktivně přispívá svými podněty. Jeho celoživotním cílem je aktualizovat tento umělecký obor a přizpůsobit ho aktuální uspěchané a přetechnizované době, tak aby se opět lidé zastavili a vychutnali si kouzlo okamžiku.

Římská 45
Praha, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: