Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Sou100 Žižkov

Praha 3 – Žižkov, Štítného 625/11, 130 00

zpět na výpis
Tip
Sou100 Žižkov

Sou100 Žižkov je moderní česká pivní restaurace, která využívá výhradně domácí suroviny.

Telefon:+420 723 105 660
Kategorie: kultura|zábava|gastro|bary a pivnice, restaurace

Sou100 Žižkov je moderní pivní restaurace. Převažují u nás české recepty, ovšem dáte si také skvělý burger. Jídla připravujeme moderním způsobem a stejně tak je servírujeme.

S láskou se věnujeme péči o naše pivo. Na čepu máme vlajková piva z pivovaru Plzeňský Prazdroj. Dostanete u nás perfektně načepované mlíko, šnyt i hladinku. Pro fajnšmekry máme připravené pivní koktejly a limonády. I když se na pivo zaměřujeme, nezapomínáme ani na milovníky dobrého vína či míchaných nápojů.

Se surovinami se snažíme zacházet šetrně a neplýtvat. 

Nabízíme: obědy (polední menu i a la carte), večeře, speciální nabídky, speciální akce, živou hudbu, možnost rodinných oslav, večírků, menších společenských akcí či hudebních vystoupení.


Sledujte nás na Facebooku a Instagramu!
 

Štítného 625/11
Praha 3 – Žižkov, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: