Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Divadlo Na Maninách

Praha 7, Na Maninách 1525/32a, 170 00

zpět na výpis
 
Divadlo Na Maninách

Divadlo Na Maninách se výběrem dramat, komedií, stand-upů i talk show zaměřuje právě na témata, ve kterých hraje žena významnou roli.

Kategorie: kultura|divadla

Silné příběhy výjimečných žen. Pocta jejich na první pohled nenápadné, ale o to obdivuhodnější síle. Pocta jejich odvaze, vytrvalosti, s jakou se nejen v minulosti, ale vlastně do dnešních dní musejí potýkat, dokazovat své místo ve společnosti, ale často i v rámci rodiny a vztahů.
​Divadlo Na Maninách se výběrem dramat, komedií, stand-upů i talk show zaměřuje právě na témata, ve kterých hraje žena významnou roli. Ať už jako hrdinky příběhu, nebo jeho autorky.
​To samozřejmě neznamená, že by k nám muži měli vstup zakázaný. Naopak. Tvoří nedílnou součást života žen, jsou jejich oporou, stejně ženy jsou oporou mužů. Naším cílem není vést „ženský monolog“, ale „vztahový dialog“, který bude stejnou měrou přinášet zábavu ženám i mužům, a který oběma stranám nabídne netradiční pohled na vztahy, a kdo ví – třeba jim i pomůže pochopit, co po nich ten jejich partner vlastně chce, a proč dělá to, co dělá, když přece po těch letech vzájemného soužití musí už dávno vědět, že jim to „neskutečně leze na nervy“.

Divadlo Na Maninách, Na Maninách 1525/32a, 170 00 Praha 7 - Holešovice
Pokladna je otevřena vždy hodinu před představením.

Na Maninách 1525/32a
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: