Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Copy General CZ

Praha 5, Křížová 2598/4, 150 00

zpět na výpis
 
Copy General CZ

Hlavní poskytovatel reprografických, tiskových a kopírovacích služeb ve střední a východní Evropě.

Telefon:210 219 012
Kategorie: kultura|ostatní, vizuální umění

Přehled společnosti:
Copy General poskytuje sofistikované reprografické a tiskové služby jak ve svých retailových střediscích, tak v prostorách zákazníků, usnadňuje marketingovou firemní komunikaci a klientskou korespondenci, optimalizuje společnostem náklady a pomáhá včasným dokončením různých typů projektů.

Jsme společnost s více než dvacetiletou tradicí v České republice, téměř 300 zaměstnanci, velkými ambicemi a skvělými výsledky. Vždycky nám šlo o to objevovat nové způsoby, jak dotáhnout výstupy na vyšší úroveň. Tisk a řízení dokumentů je nejdynamičtější trh, a my vždy hledíme o krok napřed. Technologie tisku a správy dokumentů prochází neustálou evolucí. Co bylo včera nepředstavitelné, je dnes osvědčenou metodou, a zítra bude překonaným archaismem.
Zatímco ostatní sází na staré způsoby, my zkoumáme to nepředstavitelné. Objevujeme a osvojujeme si nové způsoby. Vyvíjíme vlastní aplikace. Inovujeme technologické postupy. Sledujeme nové trendy. Ve všem co děláme, chceme být o stránku napřed.

Produkty:
Grafické služby, maloformátový i velkoformátový tisk, diplomové práce, razítka, plakáty, fotoobrazy, fototapety, billboardy, samolepky, CLV, textilní bannery, technické výkresy, vazby, tisk fotografií a další.

Křížová 2598/4
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: