Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Road Movies

, ,

zpět na výpis
 
Road Movies

Realizace dokumentárních cyklů, seriálů a krátkých filmů.

Telefon:723 009 964
Kategorie: kultura|kina

Společnost založili v roce 1995 Juraj Šajmovič a Beatriz Šajmovičová.

Produkční společnost Road Movies s. r. o. se zabývá výrobou audiovizuálních děl včetně jejich kreativních řešení.

Od doby jejího vzniku se oba zakladatelé vždy snažili razit cestu originálních kreativních řešení a dodržovat principy, které zajišťovaly profesní kvalitu jimi vyprodukovaných děl.

Road Movies s. r. o. má vybudované zázemí nejen tvůrčí, ale i produkční, které zaručuje optimalizaci výroby projektů tou nejvhodnější a nejkvalitnější formou.

Road Movies používá ty nejlepší technologie, které odpovídají koncovému využití díla tak, aby výsledek byl na evropské úrovni. Pro dosažení tohoto cíle disponuje vlastní technikou.

Největší kredibilita Road Movies přesto nespočívá v nákupu a rentování zařízení, ale spíše v tom, aby společnost mohla díky tvůrčím nápadům jejích kvalitních spolupracovníků přinášet práci tam, kde se ta nejvyšší kvalita snoubí s uměleckým přístupem a slušností.


Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: