Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Headliner

Praha 8, Křižíkova 71,

zpět na výpis
   
Headliner

Hudební magazín, který je slyšet.

Kategorie: kultura|hudba

Co jsme zač
Headliner je digitální hudební měsíčník, který hraje. Od roku 2014 vycházíme zcela zdarma pro tablety, chytré telefony a od roku 2015 i na webu www.headliner.cz. Jsme nezávislé médium, které nezastřešuje žádný velký vydavatelský dům a záměrně nevyužíváme žádné granty ani dotace. Naším cílem je dělat kvalitní, zábavnou a profesionální hudební žurnalistiku napříč žánry a také podporovat tuzemskou hudební scénu.

Jak vypadá Headliner?
Headliner je časopis, který skutečně hraje. Sice nevycházíme na papíře, ale navazujeme na tradici zlaté éry tištěných hudebních magazínů. Díky technologiím nás ale může mít kdokoliv kdykoliv při ruce a hned si poslechnout, o čem píšeme, protože všechny články provází hudební a video ukázky. Zavedli jsme také unikátní formát oživlých titulních stran, z nichž zpívají a hrají přední tuzemské kapely a interpreti a k tomu i zahraniční jako v minulosti Imagine Dragons, LP či The Kills.

Co děláme za akce?
S Headlinerem jsou neodmyslitelně spjaty také hudební večírky. Jak na ty narozeninové v Malostranské Besedě s exkluzivními hosty, tak série Headliner Pontonů zejména pro aktuální hudební objevy na pražském Střeleckém ostrově. Máme za sebou čtyřiadvacet Pontonů, na kterých zahrálo přes padesát kapel. V těchto dnech chystáme již čtvrtou sezónu, na kterou bude, stejně jako na všechny akce spojené s Headlinerem, znovu vstup zdarma.

Spojujeme staré a nové
Vydali jsme třináct vydání "časopisu v časopise" Tři veteráni, který až do své poslední chvíle vedl Vojtěch Lindaur a mezi jejíž autory patřily další legendy české hudební publicistiky jako Josef Vlček či Jiří Černý. Od letošního března přešlo několik rubrik i autorů Tří veteránů přímo pod hlavičku Headlineru. Na našich digitálních stránkách má totiž stejný prostor klasická hudební žurnalistika i její současné podoby.

Křižíkova 71
Praha 8
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: