Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
května

Martin Hrubý a Bůhví v Malostranské besedě

Martin Hrubý

zpět na výpis akcí
 

Martin Hrubý zahraje 8. května v Malostranské besedě.

Datum:08. 05. 19
Cena:od 200 Kč
Čas:20:30 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

 

Písničkář Martin Hrubý ohlásil na červen premiéru svého nového singlu „Zahrada“ a na sociálních sítích zveřejňuje obrázky z příprav natáčení akčního videoklipu. Pokud se mu podaří ve zdraví přežít nácvik volného pádu z výšky 4 km, zahraje se svou kapelou Bůhví ve středu 8. května od 20:30 v pražské Malostranské besedě.

Těšit se prý můžeme především na aktuální repertoár z chystané desky, ze které v minulém roce Martin vypustil hned 4 singly „Kosmická“, „Vrátit se na Zem“, „Železniční“ a „Betlémská“. Nezapomene však ani na písně ze tří svých dosud vydaných alb „Akt“ (2004), „Hodina“ (2007) a „Trojka“ (2016). Martin zpívá výhradně ve svém rodném českém jazyce, ale hudební inspirace těží po celém světě. Žánrově se jedná o poměrně pestrou směs, zjednodušeně pojmenovatelnou např. jako czech world-pop-folk music.

Martin Hrubý – voc, g; Barbora Šedivá – voc; Petr Ševčík – voc, g; Viktor Kracik – keys; Karel Pičman – trp; Jakub Červinka – g, trp; Jirka Kryšpín Částka – b; Tomáš Makovský – dr

Web kapely: http://martinhruby.net/

Videa:
https://www.youtube.com/watch?v=c_O29L_CjlE
https://www.youtube.com/watch?v=zXdfj2GKBwk
https://www.youtube.com/watch?v=brGH5E-4uVs
https://www.youtube.com/watch?v=6jO1qC1c6rI

 

Událost na FB:

https://www.facebook.com/events/315974582443639/

Malostranská beseda
Tel: 608514068
Malostranské nám. 21
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: