Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
dubna

Grand Veteran

Grand Veteran

zpět na výpis akcí
 

Staňte se součástí jedinečné akce Grand Veteran! Celý veteránský život na jednom místě se otevře veřejnosti. Společně oficiálně zahájíme sezónu 2019.

Datum:27. 04. 19
Cena:od 100 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|ostatní

 

Srdečně Vás zveme na jedinečnou akci všech klubů historických vozidel v ČR Grand Veteran! Na jednom místě se veřejnosti představí celý veteránský život v jeho kráse! Uvidíte historické vozy, motocykly, úžasné historické závodní automobily, vojenskou historickou techniku a další historická vozidla.

Úžasný program je připraven pro děti a mladou generaci. Na akci je spousta aktivit, od tvůrčích dílen, kde si mohou pod dozorem pedagogů samy vyzkoušet základní manuální dovednosti a speciální řemesla, až po jízdu v buggy, motokárách či na dopravním hřišti BESIP. Novou součástí programu je zvýšení ekonomické gramotnosti dětí a mládeže zábavnou a interaktivní formou ve spolupráci s Českou národní bankou ku příležitosti 100 let československé koruny.

Akce zároveň oficiálně zahájí veteránskou sezónu 2019. Všem vozům je požehnáno na novou sezónu od kněze Oldřicha Chocholáče, kaplana Českého olympijského týmu.

Celou akcí Vás provede profesionální a známý moderátor. Jestli to bude jako minulý rok Petr Vichnar, se přijďte podívat sami v sobotu 27. 4. 2019 do Bohnic.

Těšíme se na Vás!

Grand Veteran
Tel:
Ústavní 91
Praha 8, 18100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: