Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
prosince

Den Bez Rusáka - Premiéra

Strašnické divadlo

zpět na výpis akcí
 

Divadelní adaptace výjimečného románu mladé polské autorky, který u nás vyšel pod titulem Červená a bílá

Datum:19. 12. 14
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Magda řiká, že mezi ní a Silnym je konec. Andžela má svůj vlastní, nevopakovatelnej styl. Nechce se vázat, ale kdyby se našel někdo, kdo má rád bedminton, pak by třeba… Nata Zevlová je dneska nasraná, protože na celym městě neni perník. Ala studuje ekonomii, má ráda dobrý film, neposlouchá žádný hudební styl, ráda by poznala slušného chlapce bez závislosti ve věku od dvaceti pěti do třiceti let za účelem vážného, kultivovaného vztahu. Arleta tady z toho má doslova stíhu, takovou stíhu, že o tom tady píše knížku. Zejtra bude na městě probíhat Den Bez Rusáka, takovej fesťák.

A než se rozkoukaj, než jim docvakne, že tohle to je teda konec všeho dobrýho, přísun vzduchu je vypnutej a šlus, konec, neni počasí, je černý počasí.

Strašnické divadlo
Tel: 606952175
Solidarity 1986/53
Praha 10, 100 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: