Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
prosince

Noc v muzeu: Tajemství hrobky - Premiérový víkend

CinemArt

zpět na výpis akcí
 

Ještě jedna noční směna a Země bude zachráněna

Začátek:18. 12. 14
Konec:21. 12. 14
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Režie: Shawn Levy

89 min

Hrají: Ben Stiller, Rebel Wilson, Robin Williams, Ben Kingsley, Dan Stevens, Owen Wilson, Rami Malek...

Připravte se nejdivočejší a nejdobrodružnější Noc v muzeu všech dob. Jejím hlavním hrdinou je opět nejznámější noční hlídač na světě Larry (Ben Stiller), který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení.

Larry se díky tomu při svých nočních službách rozhodně nenudí a navíc má mezi muzejními kousky řadu přátel nebo aspoň známých. Patří mezi ně faraón Ahkmenrah (Rami Malek), prezident Theodor Roosevelt (Robin Williams), nejmocnější vládce hunské říše Attila (Patrick Gallagher), římský centurion Octavius (Steve Coogan), parta neandertálců, kovboj Jedediah (Owen Wilson) a mnozí další. Občas si pro podrbání přijde i kostra Tyranosaura.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: