Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
června

Titanic live

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Velkolepá audiovizuální show

Datum:14. 06. 15
Cena:od 1 390 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, kina, klasika

Titanic – jeden z komerčně nejúspěšnějších filmů v historii kinematografie a neméně úspěšná hudba z toho snímku ožijí společně ve strhující audiovizuální show “Titanic Live”, která zamíří ze světové premiéry v londýnské Royal Albert Hall rovnou do Prahy.

Jedinečný koncertní i filmový zážitek současně nabídne Titanic Live českým divákům 14. června příštího roku v O2 areně, kde bude film promítán v jeho původní délce na 24 metrů široké HD obrazovce s Hi-Fi stereo systémem a za doprovodu živé hudební produkce v podání devadesátičlenného orchestru, pěveckého sboru a keltských hudebníků. Pod vedením amerického skladatele  a dirigenta Justina Freera odehraje nejen pražské vystoupení, ale celé evropské turné  Titanic Live Český národní symfonický orchestr!

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: