Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Koncert na náplavce.

Datum:03. 08. 14
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Hudební skupina LUNO vznikla na konci roku 2009:
Ema Brabcová – zpěv, klávesy
Šmity – baskytara
Jan Janečka - bicí
Martyn Starý – kytara, kláves
y

Frontmankou kapely je Ema Brabcová známá z elektropopovéKhoiby, která svého času předskakovala i The Cure v Berlíně. Dalším neméně známým členem Luna je basák Šmity, který kdysi s Emou založil Roe-deer, hrál v Prostitutes a za poslední roky několikrát procestoval Evropu jako zvukař Black Lips. Jan Janečka je bubeník prvního kalibru, který se proslavil v Southpaw, hrál s Glenem Hansardem a nyní hostuje občas s Republic of Two. Posledním členem Luno je Martyn Starý, který je i přes své jméno z Luno nejmladší. I přes to si ale Martyn stačili vybudovat svým "zvukem kytary" na české indie scéně už svoji pověst. Kromě dvou řadových desek a dvou EP odehráli Luno už bezpočet koncertů nejen v České republice a na Slovensku. Úspěšný rok 2013 zakončili na podzim společnými pražskými koncerty s Placebo, Hurts a Au Revoir Simone.

Bajkazyl
Tel: 111111111
Rašínovo nábřeží,
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: