Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
července

Exit Orchestra na Náplavce

(A)void Café

zpět na výpis akcí
 

Pestrá kytarovka kombinující britský sound se slovanskou melodikou.

Datum:31. 07. 14
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Někdy v roce 2002 se začala formovat prapůvodní sestava tvořená převážně štamgasty žižkovského klubu Exit. Po řadě změn se toto experimentální uskupení kolem Martina Šmejkala – kytaristy, který byl zároveň i spolumajitelem Exitu, ustálilo do tehdejší podoby. To slovo „experimentální“ je použito záměrně. Sice nezní moc libozvučně, ale přesně charakterizuje styl i fungování kapely. Konkrétně tím máme na mysli úplně odlišné hudební kořeny každého z nás. Každý z nás totiž prošel diametrálně jiným hudebním vývojem. Po různých personálních změnách jsme koncem roku 2008 přerušili činnost, abychom ji v roce 2013 mohli s nadšením znovu obnovit.

(A)void Café
Tel:
Rašínovo nábřeží
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: