Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
srpna

Letní scéna divadla Studio DVA

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Jednu ze dvou pražských letních scén divadla Studio DVA najdete letos na Výstavišti nedaleko Maroldova panorámatu a Bruselské cesty. 

Začátek:16. 08. 22
Konec:31. 08. 22
Cena:od 599 Kč
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla

Před představením se můžete projít např. přilehlým parkem Stromovka s půvabnými přírodními scenériemi. Kromě osvědčených titulů z repertoáru divadla jako jsou 4 sestry, Líbánky na Jadranu, Vše o mužích či Sex pro pokročilé, bude hlavním lákadlem hraní pod širým nebem novinková komedie z pera Patrika Hartla LOVCI BOBRŮ.

Představení začínají v 19:30 hod. a 20:00 hod., vstup do areálu je umožněn vždy hodinu před začátkem představení. Pokladna je na letní scéně otevřena vždy v den konání představení od 17:30 hod. až do začátku představení.
Navíc pro zpříjemnění divadelního zážitku je letos připraveno vylepšení – elevace hlediště a pevná podlážka pod všemi řadami. 
Produkce se konají i za deště a nepříznivého počasí. Jeviště je kryté a diváci dostávají v případě deště pláštěnky. Používat deštníky během představení je zakázané. Toalety jsou zajištěny v areálu Výstaviště (cca 50 m od místa konání). Na místě bude samozřejmě k dispozici i stánek s občerstvením. 

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: