Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kavárna Knoflík

Praha 9 Prosek, Jablonecká 724, 190 00

zpět na výpis
Kavárna Knoflík

Spojení kavárny s kulturním centrem. Nekuřácký prostor s dětským koutkem. Nabídka dobrot pro malé i velké návštěvníky.

Telefon:733420721
Kategorie: gastro|kavárny, ostatní

Prostor bývalé spořitelny či videopůjčovny, který se stal výzvou. To co mělo být původně „malým občerstvením v rodinném centru“ se postupně přeměnilo na Kavárnu Knoflík. Přes den rušné místo, kde uslyšíte štěbetání dětí, povídání rodičů i prarodičů, sem tam pár tónů vyťukaných do stařičkého piána a nebo hvízdání a povídání místního papouška. Podvečer místo sousedského, komunitního a kavárenského potkání. Místo pro tvoření, setkání, zážitky z knoflíkového kalendáře. Kromě úsměvu a kávy můžete dostat koláče sladké i slané, saláty zeleninové i ovocné, výborné ovocné šťávy a mnoho dalšího. Pro zábavu, nebo jen tak pro radost si jde zahrát hru, šachy na ulici, přečíst knížku pod lampou. Tím čím je Kavárna Knoflík je díky dobrým lidem, těm, kteří v Knoflíku jsou či do Knoflíku přicházejí….díky. Stavte se.

Jablonecká 724
Praha 9 Prosek, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: