Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Mexicali Mercado

Praha 9, Kovářská 939/4, 19000

zpět na výpis
Tip
Mexicali Mercado

Mexicali Mercado, to je spojení stylové mexické tržnice a NAKED STREET FOOD Taco baru, pro všechny milovníky mexické kuchyně.

Telefon:605 148 714
Kategorie: gastro|gastro prodejny, občerstvení

V Mexicali Mercado si pod jednou střechou můžete nakoupit autentické mexické dobroty a zároveň si můžete rovnou pochutnat na teplých jídlech připravovaných v našem Taco baru.

MEXICKÁ TRŽNICE

V části mexické tržnice na Vás čekají jedinečné produkty dovážené přímo z Mexika – např. rozmanité salsy, široký výběr papriček (jalapenos, habanero, chipotle) i pálivých omáček k dochucování, samozřejmě bílé i černé fazole a v neposlední řadě mexická káva, tequily a speciální ovocné limonády Jarritos, jejich mexická cola slazená přírodním třtinovým cukrem je prostě neodolatelná.

V chladicích boxech pro Vás máme nachystané naše speciality, a to čerstvé pšeničné a kukuřičné tortilly a také tradiční křupavé lupínky nachos tortilla chipsy. Tyto suroviny vyrábíme dle původní mexické receptury v naší pekárně kousek za Prahou, neobsahují žádné konzervanty, ani jiná chemická aditiva, a proto je u nás naleznete vždy čerstvé – jsme prostě FRESH! A jako bonus, kukuřičné tortilly a nachos chipsy neobsahují žádný lepek, a proto jsou vhodné pro celiaky. 

TACO BAR

Ze všech těchto úžasných surovin připravujeme v našem NAKED FOOD Taco baru tradiční mexická menu - Burrita, Taco, Quesadilla a nebo oblíbené, zapečené Nachos Tortilla chips, vše dostupné ve 4 variantách: hovězí - Carne Adobo, vepřové - Puerco Pibil, kuřecí - Barbacoa Pollo nebo ve vege verzi bez masa. Sami si také volíte další ingredience do pokrmů a celé menu pak ještě můžete v našem otevřeném SALSA BARU doladit salsami, pikantními papričkami, salátkem Pico de Gallo, nakládanými cibulkami, čerstvým koriandrem a nebo  limetami. Jednoznačně Vám doporučujeme ať už v Burritu, nebo v Taco zkusit naše Carne Adobo, po prvním soustu si toto delikátní, 8 hodin pečené hovězí maso, které se natrhané ještě marinuje v lehce pikantní tomatové omáčce Adobo, prostě zamilujete.

 

COME TO TASTE THE REAL MEXICO!

Kovářská 939/4
Praha 9, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: