Nový rozměr řemeslného pečení.
Trvalo léta vyvinout všechny recepty a pečné procesy, a my jsme vybrali to nejlepší. Spolu s předními evropskými pekaři přinášíme nový rozměr řemeslného pečení, které v sobě kombinuje tradiční metody spolu se špičkovými technologiemi.
Od prvopočátku jsme zaměření na výrobu těch nejkvalitnějších chlebů a specielních pekařských výrobků, které jsou velmi úspěšné na zahraničních trzích. Na výrobu těsta používáme přírodní kvásek, který je zároveň biokonzervantem a dodává výrobku nezaměnitelnou chuť a vláčnost. Pečení probíhá na nejkvalitnějších kamenných pecích využívající sálavé teplo a uchovávající v produktech maximum vláhy, což má velmi pozitivní vliv na trvanlivost. To vše spolu s nejkvalitnějšími ingrediencemi a prémiovou moukou, dávají produktu nezaměnitelnou chuť a vůni.
Našim klíčovým prvkem je speciální patentově chráněná linka pečná linka vyvinutá spolu se Švýcarskými pekařskými technology z firmy Paillasse, která se již 45let zabývá výrobou a vývojem receptur těch nejlepších chlebů a pekařských produktů založených na přírodní bázi.
Dále úzce spolupracujeme se špičkovými Německými, Italskými a Francouzskými pekařskými technology.
Praha 20, 193 00
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Kam v Praze do sauny? Sauna vás nejen zahřeje, ale zlepší i váš krevní oběh, postará se o detoxikaci organismu a získáte díky ní větší imunitu. A to se může hodit!






