Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Buddha-Bar & Hotel

Praha 1, Jakubská 649/8, 110 00

zpět na výpis
 
Buddha-Bar & Hotel

Podmanivá atmosféra, značkový design, vytříbené kulinářské chutě.

Telefon:221 776 300
Kategorie: gastro|bary a pivnice

Pětihvězdičkový butikový Buddha-Bar Hotel Prague je vůbec prvním z nově vzniklého řetězce Buddha-Bar Hotels & Resorts inspirovaný legendární značkou Buddha-Bar. Kreativní a inovativní koncept, skvělé jídlo a kouzelná atmosféra spojuje lidi všech kultur z celého světa a navazuje na tradici legendárních Buddha-Bar restaurantů po celém světě (Bejrút, Budapešť, Káhira, Caracas, Dubaj, Tbilisi, Kyjev, Londýn, Manila, Mexiko, Monte Carlo, Paříž, Praha, Washington a mnoho dalších).

Tento jedinečný hotelový koncept jde za hranice očekávání především díky podmanivé atmosféře, vlastnímu značkovému designu, vysoce osobnímu přístupu, špičkové technologii a originální fúzi vytříbených kulinářských chutí v 2 “eatmosphere” restauracích – Buddha-Bar a Siddharta Café.

Jakubská 649/8
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: