Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

U Tří bojovníků

Praha 2, Vyšehradská 1355/17, 12000

zpět na výpis
 
U Tří bojovníků

Restaurace, která vyniká tradiční českou kuchyní.

Telefon:724 970 002
Kategorie: gastro|restaurace

Staré přísloví praví: "Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš! V naší nově otevřené restauraci to však neplatí ... ... VSTOUPÍŠ ... a pohltí tě nově zrekonstruovaný interiér, který citlivě kombinuje nové trendy s původni atmosférou 30-tých let, ve kterých byla původní restaurace postavena. 


Dále ochutnáš naší domáci českou kuchyni, kterou se budeme snažit obzvláštňovat moderní gastronomii. A to vše zapiješ chlazenou Plzní, která byla u "Bojovníků" vždy vyhlášena.  Můžeš také sledovat všechny sportovní přenosy na našich TV obrazovkách. Obsluha naší restaurace dbá na to, abyste se zde cítili jako doma, zatímco v kuchyni připravují vaše jídlo.

Vyšehradská 1355/17
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: