Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Café Peroutka

Praha 1, Jindřišská 5, 110 00

zpět na výpis
 
Café Peroutka

Kavárna za demokracii a vlastní přítomnost

Telefon:773 469 069
Kategorie: gastro|kavárny

Přítomnost by podle nás měla být provázána s hledáním. V tom našem jsme nalezli a oživili symbol boje za svobodné Československo, novináře, spisovatele a filosofa Ferdinanda Peroutku.

Kavárnu vnímáme jako místo, které je stvořeno k setkávání lidí s jejich názory, poselstvími, chutěmi a náladami. V době Peroutkově to bývali bratři Čapkové, Tomáš i Jan Masaryk a další osobnosti První republiky.

Odkaz Ferdinanda Peroutky jsme měli na mysli při budování kavárny a nosíme jej u sebe i teď. Věříme, že na cestě každodenního hledání dokážeme zpříjemnit také vaši přítomnost. K dispozici máme bar, židle, stoly a stěny, za kterými vzniká čerstvé a kvalitní menu.

Vynikající káva, víno, čaje a další nápoje v Jindřišské pasáži na Václavském náměstí se vám otevírají v hlavním chodu dneška s příchutí dvacátých let minulého století.
 


Otevřeno:
po - pá: 11:00 - 21:00
 

Jindřišská 5
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: