Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Hilton Prague

Praha 8, Pobřežní 311/1, 18600

zpět na výpis
Tip
Hilton Prague

Moderní hotel Hilton Prague je situován na pravém břehu řeky Vltavy, nabízí 791 renovovaných pokojů, 6 restaurací a wellness.

Telefon:224 841 111
Kategorie: zábava|zábava - ostatnígastro|bary a pivnice, občerstvení, restauracepro děti|Sport, Hry, Zábava

Vyrazte letos do stověžaté Prahy, plné parků, historie a nových cool míst – přímo k luxusnímu pobytu vás zve 5* hotel Hilton Prague u Vltavy.

Odpočiňte si v prostorném moderním pokoji, užijte si neomezený vstup do wellness a originální koktejly na terase střešního baru Cloud 9. Máme pro vás WiFi a parkování zdarma po celé léto.

Kontaktujte reservations.prague@hilton.com a informujte se o balíčku, kde máte navíc zážitek – např. rodinné vstupné do zoo nebo třeba plavbu po Vltavě.

Hotel nabízí nově i dětský koutek, prostorné rodinné pokoje, dětské menu v restauracích, vnitřní bazén a další služby pro pohodovou rodinnou dovolenou.

Aktivní sportovci na kole jsou také vítáni, z hotelu je přímý přístup na cyklostezku A2 – Rohanské nábřeží, kolo si můžete bezpečně uložit, k dispozici je také WAP čištění, set nářadí pro základní opravy i pumpa. Po celodenní aktivitě se můžete osvěžit čepovaným pivem na zahrádce Beer Garden Karlín nebo si zajít do sauny či na masáž (dle ceníku).

Pobřežní 311/1
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: