Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

SCAE - ČR

, ,

zpět na výpis
 
SCAE - ČR
Telefon:604322416
Kategorie: gastro|kavárny, ostatní

SCAE (Speciality Coffee Association of Europe) je sdružení s rostoucím počtem členů – lidí, jako jste vy, kdo hledáte dokonalost kávy.

Chcete-li ocenit mnohé výhody členství v SCAE, nemusíte být Evropanem: máme členy ve více než 70 zemích po celém světě, kteří se sdružují, vzájemně informují a sdílejí názory na poslední vývojové trendy ve specialitách v kávě. V rostoucím počtu zemí máme národní pobočky, takže jsme v místě zavedení, abychom mohli plnit potřeby našich členů a pracovat přitom v rámci jejich vlastních národních kávových tradic.

Máme rozvíjející se vzdělávací program s praktickým zaměřením na všechny aspekty sektoru specialit v kávě, od pražení až po vedení kavárny.

Naše nová strategie v sobě spojuje to nejlepší, co může soukromý sektor nabídnout s ideály a cíli Sdružení. 

 


Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: