Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Fajnšmekr

Praha 10, Finská 3, 101 00

zpět na výpis
Tip
   
Fajnšmekr

Útočiště nejen vršovických fajnšmekrů. Po - Pá 14 - 20 Ne 16 - 19 (zimní čas) 17 - 20 (letní čas)

Telefon:731131399
Kategorie: gastro|gastro prodejny, vinárny

Degustační obchod Fajnšmekr jsme otevřeli v červnu roku 2011. Myšlenka připojit se k několika málo podnikům, které posouvají Vršovice směrem k titulu "gourmetská čtvrť", ale vznikla již dřív. A to když jsme byly v září 2010 na prázdninách v Baskicku. Okouzlily nás uličky v nichž jeden bar vedle druhého nabízel dobré víno a skvělá pintxos (obdoba španělských tapas, ale lepší :-)) Taky nás fascinovaly "baskické" neděle, kdy všichni včetně rodin s dětmi a důchodců vyrazili na "poteo". Brouzdali ulicemi od baru k baru, popíjeli Txakolí (mladé víno se šťavnatou kyselinkou a jemnou perličkou, které v našem sortimentu také v sezóně najdete) a pojídali pintxos před tím, než se s rodinou vydali na pozdní oběd do některé ze skvělých restaurací.

Co nabízíme

Milujeme dobré víno a jídlo a také se rádi dělíme o své fajnšmekří objevy, proto jsme se rozhodli otevřít pro vás ve vršovicích malý obchod, který bude oázou místních, ale i přespolních fajnšmekrů. Jsme tu pro vás nejen, když dostanete chuť na něco opravdu dobrého k snědku nebo na dobré víno, ale i v případě, že potřebujete rychle pořídit skvělý dárek, který každy fajnšmekr ocení.

Pravidelně vás zveme na řízené degustace českých, moravských a evropských vín, které vedou sami vinaři nebo zkušený sommelier. Také pro vás můžeme připravit soukromou degustaci či oslavu pro společnost do 15ti osob. Pozvěte své přátele k nám a získejte pověst fajnšmekra s vytříbeným vkusem!

Otevírací doba: Po - Pá 14 - 20 Ne 16 - 19 (zimní čas) 17 - 20 (letní čas)

Finská 3
Praha 10, 101 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: