Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kavárna Bílá vrána

Praha 1, Ve Smečkách 5, 11000

zpět na výpis
Tip
   
Kavárna Bílá vrána

Přijďte ochutnat kvalitní fair-trade kávu a pokrmy ze surovin od lokálních dodavatelů a zároveň podpořit zaměstnávání lidí s postižením.

Telefon:777 913 411
Kategorie: gastro|kavárny

Kavárna Bílá vrána je sociálně prospěšný podnik, což znamená, že jejím hlavním cílem je sociální přínos a nikoli ekonomický zisk. Pracuje zde 10 lidí s postižením, které jejich práce velmi těší a pomáhá jim žít život co nejpodobnější životu jejich vrstevníků. Bílá vrána není tréninkovou kavárnou, zaměstnanci dostávají plat, což jim výrazně zlepšuje kvalitu života a nacházejí u nás stálé pracovní uplatnění.

Otevírací doba:

po-čt 9:00-18:00

Prostory kavárny lze pronajmout k pořádání vašich akcí. Získáte tak příjemný prostor pro organizaci svých eventů a podpoříte zaměstnávání lidí s mentálním postižením. Navíc vám můžeme připravit občerstvení přesně podle vašich požadavků.

Ve Smečkách 5
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: