Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Paneria Anděl

Praha 5, Radlická 1, 15000

zpět na výpis
 
Paneria Anděl

Umíte si představit slovo snack? Vyvstane vám na mysli zlatavě vypečená, teplá a vonící bageta, plná nejrůznějších dobrot?

Telefon:235010101
Kategorie: gastro|občerstvení

Představujete si zvuk, kdy se zakusujete do jemné kůrky a nadýchaného pečiva? Pak jsme připraveni splnit každé vaše přání. My - to jsou Panerie společnosti EURECA SHOPS s.r.o. Zatím jich je několik v Praze, Brně, Znojmě a Českých Budějovicích. Avšak během několika let se bude siť Panerií rozprostírat po celé České republice.

 Co tedy nabízíme? Jedním slovem servis. Žádná samoobsluha, ale služba přes pult, kdy zákazníkům nabídneme na místě dopečenou a obloženou bagetu podle jejich chutě , křupavé panini, čerstvý salát, či sladké koláče. Panerie jsou budovány jako koncepce specializovaných prodejen tzv. snack business, kde se z polotovaru připraví lahůdka pro okamžitou konzumaci, a to hned na místě, v příjemném a útulném prostředí. Obloženou bagetu, ale i další lahůdky si samozřejmě můžete vzít s sebou, nebo si je objednat v e-shopu a vše přijede za Vámi.

 
Radlická 1
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: