Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Lucerna Cafe Bar

Praha, Vodičkova 36, 11000

zpět na výpis
 
Lucerna Cafe Bar

Designový podnik v srdci Prahy, denní Cafe, které se po soumraku mění ve stylový Bar s jedinečnou atmosférou.

Kategorie: gastro|bary a pivnice, občerstvení, restaurace

Výborná káva, snídaně, moderní kuchyně, signature drinky, DJs. Přesně to, co Paláci Lucerna chybělo. Kavárna s barem, která přirozeně doplňuje služby Lucerna Music Baru a Hospody Lucerna. Teď už si u nás můžete dopřát opravdu všechno.

Za designem interiéru Lucerna Cafe Baru stojí dvojice Max Koreis a Roman Mareš z ateliéru dvoutakt. Hlavním prvkem interiéru jsou kovotlačená světla na hranici možné velikosti dělaná tradiční cestou a zároveň spojená s moderní technologií od firmy Spectoda, která dodala i LED panely barového osvětlení. Grafickou podobu nového prostoru vytvořilo Studio Najbrt, které přímo navázalo na vizuální identitu Lucerna Music Baru.

Od 9:00 do 17:00 Lucerna Cafe Bar servíruje snídaňové menu, po 17:00 je k dispozici večerní nabídka. Na nápojovém lístku najdete kávové speciality, nealko a především široký výběr signature koktejlů. Mezi long drinky nechybí aperol spritz nebo negroni sbagliato, ale můžete si dopřát i Magical g&t nebo třeba Orange mule. Klasické twisty jsou pojaty originálně, můžete si dát třeba Pepper Penicillin, Porn Star Martini nebo Chocolate Manhattan.

Vodičkova 36
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: