Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

BOBA COTTA

Praha 10, Kubánské náměstí 1272/4, 100 00

zpět na výpis
 
BOBA COTTA

Ovocné čaje, nízkotučné nápoje, mléčné čaje, veganské mléko.

Telefon:774 911 984
Kategorie: gastro|občerstvení


děláme vše s láskou...
BoBaCotta se zrodil z myšlenky spojit Boba s Panna Cottou. To znamená, že kombinujeme mléčný čaj s toppingem panna cottou, samozřejmě panna cotta byla námi vylepšena oproti běžné panna cottě. Je to rozhodně odvážný výtvor, ale věřte mi, nebudete věřit, jak je to lahodné. Kromě panna cotty máme i tapioka z čaje Olong... které zatím v nikde v ČR neseženete.

Další naší specialitou jsou také ČERSTVÉ OVOCNÉ ČAJE - k vylučování ovocného medu a přípravě nápojů používáme čerstvé ovoce namočené v cukru, omezujeme použití sirupu, protože sirup je pouze z dochucovadla a málo skutečných ovocných surovin. Chceme našim milým zákazníkům přinést zdravý nápoj.

MÁME OTEVŘENO:

Pondělí - Sobota 
11:00 - 19:00

Kubánské náměstí 1272/4
Praha 10, 100 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: