Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Moshi Moshi - nový sushi koncept

Praha, Pod Kaštany 3, 16000

zpět na výpis
Tip
 
Moshi Moshi - nový sushi koncept

Vítejte v kulinářském ráji, kde se umění sushi rozvíjí v každém pečlivě připraveném pokrmu.

Telefon:730108577
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Jsme přesvědčeni, že v našem menu, které je harmonickou směsí tradice a inovace, najdete potěšení, které potěší vaše chuťové pohárky. Prozkoumejte naši nabídku a objevte své nové favority, vytvořené s vášní a precizností.

"Jsme rádi, že vás můžeme přivítat v našem novém sushi útočišti na adrese Pod Kaštany 3. Náš prostor, navržený v minimalistické a čisté estetice, odráží čistotu a jednoduchost našeho sushi. Toto promyšleně navržené prostředí není jen místem, kde se můžete najíst; je to místo, kde můžete zažít umění sushi v prostředí, které doplňuje každé sousto.

Vydejte se s námi do restaurace Pod Kaštany 3 na nezapomenutelnou kulinářskou cestu, kde se design a chuť setkávají v dokonalé harmonii."

Naše cesta začíná v srdci Tokia, které je ovlivněno hlubokou úctou k tradicím a neomezenou kreativitou moderní kuchyně. Filozofií Moshi Moshi je víc než jen jídlo; jde o vytvoření zážitku, který spojuje jednoduchost a složitost výroby sushi s multikulturní tapiserií, která utváří naše chutě.

Věříme v čistotu čerstvých surovin, pečlivou vyváženost chutí a harmonii mezi dovedností sushi šéfkuchaře a dary přírody. Naše poslání je jednoduché:
Oslavovat krásu čerstvých ryb a zkušených rukou, které z nich vytvářejí sushi. Poskytnout klidnou, ale živou atmosféru, kde jídlo promlouvá k duši. Nabídnout kousek japonské kultury a servírovat nejen jídla, ale i chvíle, které si můžete vážit.
Moshi Moshi není jen jídlo, je to naše plátno, na kterém skládáme jedlé umění a zveme vás k "ochutnávce světa prostřednictvím sushi".

Život je řada chutí; vychutnejme si každou z nich s radostí a trochou wasabi.

Pod Kaštany 3
Praha, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: