Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Fasù

Praha, Ostrovského 34, Manifesto, 15000

zpět na výpis
 
Fasù

Restaurace, kterou návštěvníci naleznou v Manifestu Anděl láká k neodolatelné neapolské pizze!

Telefon:774 047 870
Kategorie: gastro|restaurace

Název Fasù nevznikl jen tak, volný překlad z jižanského dialektu “udělej to rychle a hned” přímo vystihuje talentovaného pizzaře Francesca - jeho zručnost, chuťové buňky, kvalitu zpracování a svižné tempo v práci. Absolutním bestsellerem je zatím pizza 5 formaggi, která v sobě ukrývá mozzarellu, parmazán, gorgonzolu, scamorzu (alias uzenou mozzarellu) a hlavně kvalitní ovčí sýr pecorino dodávající pizze úplně jiný rozměr. Milovníci pálivých chutí mohou zvolit další ikonu N'Duja, která se inspirovala Kalábrií. Tajemstvím pizz Fasù je jednoznačně dlouhé kynutí těsta, jehož proces trvá od 48 až do 96 hodin, což zajišťuje vysokou stravitelnost a nejlepší možný neapolský zážitek. Šéfkuchař Armando přijel z Foggie s tajným rodinným receptem a společně s pizzařem Francescem seznamuje návštěvníky s neformální italskou kuchyní. Kromě úsměvu vždy rádi prohodí i pár slov nejen o italské gastronomii, kultuře či místu, odkud všichni pochází.

Ostrovského 34, Manifesto
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: