Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Konečně víno 2

Praha 3, Náměstí Jiřího z Poděbrad 11, 13000

zpět na výpis
Tip
 
Konečně víno 2

Vyhledáváme a realizujeme výhodné a unikátní zahraniční nákupy lahodného kvalitního vína, piva a doplňkových potravin. Najdete nás u Grébovky.

Kategorie: gastro|vinárny

V naší nabídce najdete mimo jiné výborné italské prosecco bílé i růžové, spumante, frizzante, z tichých vín bílých například Pinot Grigio, z červených vín pak Primitivo, Nero D´Avola či Chianti a další překvapení v podobě luxusních „krabičáků“ od Tavernello – White a Black Gold, které nejen skvěle vypadají, ale jejich obsah je pecka. Také jsme ambasadorem italského pivovaru Birra dell´Eremo pro Českou republiku a Slovensko. Je stále na co se těšit!

Také zastupujeme Velkopavlovické Vinařství u Sv. Martina. Můžete ochutnat například Velkou Bílou Slípku, Merlot, Frankovku, Sylvánské Zelené, skvělou a oceněnou suchou Pálavu či Solaris.

Naší horkou novinkou je Crastan Effervescente – šumivý granulát rafinované sody bicarbony s přídavkem sušené citrónové šťávy. Po náročném večeru u vína, vydatném obědě či velké žízni je skvělým pomocníkem na kocovinu i trávení.

Nevozíme zajíce v pytli. Před realizací obchodu vše předem ochutná a zhodnotí náš sommeliér Pavel Ondráček, jehož odborný názor zaručuje kvalitu a skvělou chuť dovezeného sortimentu.

Náměstí Jiřího z Poděbrad 11
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: