Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Puzzle Salads - Anděl

Praha, Radlická 3185/1C, 15000

zpět na výpis
 
Puzzle Salads - Anděl

Příjemný prostor pro lehký a zdravý oběd, krátký odpočinek či setkání s rodinou a přáteli.

Telefon:771 298 877
Kategorie: gastro|občerstvení

PuzzleSalads je koncept nabízející kvalitní, rychlé a zdravé jídlo z prvotřídních, sezónních a lokálních surovin. Naše menu se stále mění podle ročního období a počasí. Nenabízíme jen množství receptur na salát, ale dáváme Vám možnost rozhodovat do poslední ingredience o tom, co si do svého salátu namícháte, proto se jmenujeme PuzzleSalads. Můžete si "hrát" se surovinami a skládat si je přesně podle Vašeho přání, chuti a nálady.

Nejsme "saláti"

A proto pro Vás každý den chystáme i další dobroty, vše vždy domácí a bez použití jakýchkoliv polotovarů. Naše hlavní zásady jsou pevně dány. Vždy čerstvé, chutné, vytvořené vlastníma rukama, sezónní, lokální, rychlé a zdravé. Jídlo přece nemůže nudit, ale musí bavit každý den a mít smysl. Je naší vášní a životem.


Otevřeno pondělí - pátek 10:00 - 16:30

Radlická 3185/1C
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: