Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Premier Lounge

Praha 2, Záhřebská 29, 12000

zpět na výpis
 
Premier Lounge

Premier Wines & Spirits otevřel v lednu 2023 kamennou prodejnu Premier Lounge se značkovým alkoholem.

Kategorie: gastro|gastro prodejny

Společnost Premier Wines & Spirits, distributor prémiového alkoholu na českém trhu, otevřela na začátku roku 2023svůj první kamenný obchod – Premier Lounge. Nyní už tak nemusíte objednávat svůj oblíbený alkohol na internetu, ale můžete si jej přijít pořídit přímo do prodejny.

Internetové nákupy jsou skvělé a mnoho z nás si je oblíbilo. Šetří čas a kolikrát i nervy. Nicméně někdy něco chceme hned a čekací lhůta při objednávce z e-shopu nás jen zdržuje nebo odrazuje. V takovém případě je ideálním řešením vyrazit do kamenné pobočky společnosti a vyhlídnuté zboží si koupit ihned. A právě tuto možnost nyní pro své zákazníky zprovoznila i společnost Premier Wines & Spirits.

Premier Wines & Spirits nabízí nejrůznější druhy světových alkoholů a nechybí ani exkluzivní delikatesy z českých luhů a hájů. Jejich portfolio je opravdu široké a vybere si každý, kdo vyznává kvalitu a rád si pochutná na výjimečných destilátech, rumech, ginech, vínech… každý si zde zkrátka najde to své.  

Kamennou prodejna a showroom Premier Lounge najdetena Praze 2 v Záhřebské 29. Otevírací doba je každý všední den od 14 hodin a vybrat si svůj oblíbený alkoholický mok můžete přijít až do 22 hodin. Můžete si zde vyzvednout své objednávky z e-shopu nebo se zúčastnit některé z degustací, které společnost pod vedením profesionálů z oboru pořádá. 

A že Premier Wines & Spirits spolupracuje s opravdovými špičkami. Ohledně vína byste těžko hledali většího experta, než je someliér Tomáš Brůha. Jeho vášeň k vínu značí i fakt, že se již třikrát stal českým šampionem v someliérství. A pokud by vás zajímal pravý gastronomický zážitek, poradí vám král gastronomie a ambasador Pavel Weiss. Celý svůj život zasvětil gastronomii a své (i) zahraniční zkušenosti předává dál za cílem rozvoje české gastronomie.

Záhřebská 29
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: