Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bořislavka Centrum

Praha 6, Evropská 866/65, 16000

zpět na výpis
 
Bořislavka Centrum

Nová dominanta Evropské třídy v sobě snoubí soudobou architekturu a umění.

Kategorie: gastro|kavárny, restauracelifestyle|Nakupování

Nová dominanta Evropské třídy v sobě snoubí soudobou architekturu a umění. Architektonický návrh je dílem uznávaného pražského ateliéru AULÍK FIŠER ARCHITEKTI.

Členitá budova umožňuje nadstandardní veřejnou prostupnost soukromým pozemkem o výměře 12 200 m² a vytváří řadu atraktivních veřejných prostor, které se společně s obchodní pasáží stávají přirozeným místem setkávání pro 100 000 obyvatel spádové oblasti.

Bořislavka Centrum se nachází na výjimečném místě Prahy 6, na Evropské ulici, na spojnicí mezi centrem Prahy a Letištěm Václava Havla, která protíná prestižní pražské čtvrti Hanspaulka, Střešovice a Ořechovka a ústí do centra šesté městské části – Dejvic.

Evropská 866/65
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: