Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Aroma Quadrio

Praha 1, Vladislavova 2121/21, 11000

zpět na výpis
 
Aroma Quadrio

Restaurace POLPO by Kogo se mění na AROMU Quadrio.

Telefon:225 017 115
Kategorie: gastro|restaurace

Vše dobré, co jste měli rádi zůstává, přibude mnoho věcí a delikates, které si zamilujete. 

Tak tedy vítejte v restauraci AROMA Quadrio. Místu, kde vás přivítáme s pohostinností typickou pro přímořské státy. Inspirace středomořím se odráží i v naší kuchyni, kdy si u nás vychutnáte každý den čerstvé plody moře, sladkovodní i mořské ryby, naši čerstvou pastu, pizzu i skvěle připravené maso. 

Paprsky slunce se odráží v každé lahvi vína, kterou jsme pečlivě osobně vybírali s ohledem na pokrmy, které u nás podáváme. Pravidelně naši vinnou nabídku obměňujeme stejně tak, jako naši speciální nabídku jídel, kde se promítá sezónnost.

V AROMA Quadrio se rádi smějeme, milujeme hudbu, povídáme si a užíváme si jedinečnou atmosféru, kterou se nám společně s vámi daří vytvářet. Ať už k nám půjdete cíleně na obchodní oběd, s rodinou, s přáteli na drink, nebo vás k nám zavedou kroky při procházce krásnou Prahou, vždy u nás budete vítanými hosty. 

Vladislavova 2121/21
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: