Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Plzeňský restaurant Anděl

Praha 5, Nádražní 60/114, 15000

zpět na výpis
 
Plzeňský restaurant Anděl

V klidném vnitrobloku si posedíte na velkorysé zahrádce s kapacitou kolem 250 hostů.

Telefon:608181852
Kategorie: gastro|restaurace

Pivo, naše láska

Naše tanková plzeň je vyhlášená po celé Praze. Máme ji uloženou v šesti 1000litrových tancích. Správně nachlazené pivo rozvádí soustava precizně udržovaných trubek do několika výčepů.

O jeho blaho se starají naši výčepní, mistři svého oboru. Za spičkovou péči také pravidelně dostáváme Hvězdu sládků, kterou uděluje Plzeňský Prazdroj za péči a zacházení s pivem.

Moderní česká gastronomie

Tradiční recepty inovujeme směrem k moderním trendům, aniž by ztratily na autenticitě. Ve své branži bojujeme proti používání veškerých instantních polotovarů. Proto je příprava našich pokrmů výrazně náročnější, ale výsledek o poznání chutnější.

Personál ochutnává všechno, co uvaříme. Díky tomu může objasnit, jak se jídlo připravuje, a dát vám doporučení ze své vlastní zkušenosti.

Každý tu najde své místo

V klidném vnitrobloku si posedíte na velkorysé zahrádce s kapacitou kolem 250 hostů. Dvůr je v létě rozšířený ještě o otevřenou zimní zahradu, která poskytuje posezení u menších stolků mezi zavěšenými květinami pro další stovku návštěvníků.

Máme tu legendární nosntop Nudle, klasický výčep i staročeskou pivnici. Několik podzemních pater ukrývá komorní vinárnu, bowling a moderní sklepní bar s názvem Archanděl    

Nádražní 60/114
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: