Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Levandulové údolí

Zdice - Chodouň, Československé armády, 267 51

zpět na výpis
Tip
 
Levandulové údolí

Pěstujeme levanduli v BIO kvalitě, která je absolutně biologická a přírodně čistá.

Telefon:+420 602 956 618

V Levandulovém údolí vyrábíme produkty zdravé výživy v BIO kvalitě, SUPER potraviny a nápoje s podporou imunity, přírodními antioxidanty a antibiotiky obsaženými v Levanduli lékařské v BIO kvalitě, ale také produkty s BIO konopím a jeho blahodárnými OMEGA 3 kyselinami, s dalšími bylinami, které vás nejen potěší pestrostí a vůní, ale zároveň vám pomohou se zdravotními problémy, únavou, nedostatkem energie, smutkem, depresemi, bolestmi hlavy, nespavostí nebo pálením žáhy a bolestmi břicha. 

Staří Egypťané prohlásili Levanduli lékařskou za královnu bylin pro její obrovské množství antioxidantů, antibiotik a antiseptik z čisté přírody. Po staletí ji využívali léčitelé, lékaři i šamani jako antidepresivum, které nastartuje léčbu nejprve nervového a současně trávícího systému, pak už je jen krůček k vyléčení celého těla. Většinou znáte levanduli z Provence, která se proslavila svou kosmetikou a esenciálními oleji. Většinu levandule ve Francii najdete, ale jen jako konvenční nebo-li chemicky ošetřovanou a strojově sklízenou, tedy vhodnou právě ke kosmetice. 

Na Slovanských územích, včetně naší země, byla Levandule pěstována po staletí již od příchodu Keltů a jejich kmenů, kteří ji sem v rámci stěhování národů přinesli.

Sebrali jsme s úctou znalosti našich bylinkářů, receptury našich předků léčitelů i lékařů a vydali se na cestu vybudování unikátní manufaktury na zdravou výživu s BIO Levandulí Chodouňskou. Samozřejmě v BIO kvalitě, tak aby vám běžné dobroty dělaly radost v kuchyni, abyste je mohli pojíst na výletě, při sportu nebo po něm. Abyste mohli zdravěji popíjet s rodinou a přáteli, grilovat na zahradě nebo jen vařit a péct. 
Levandule je přírodním antidepresivem. Pomáhá při PMS, skvěle zlepšuje imunitu a řeší dlouhodobě, nikoliv do hodiny, jako růžová pilulka, bolesti hlavy. Výtažky z Levandule lékařské jsou obsaženy i v onkologických lécích na závažné formy rakoviny, v analgetikách i v antidepresivech. U trávícího systému potlačuje plynatost především u dlouhodobě sedících nebo u miminek a maminek, které kojí. Zklidňuje koliky, ale i sliznici slinivky či jícnu, jehož problémy řeší mnoho lidí. Jako vnitřní dezinfekce pomůže při zánětu dutiny ústní, aftách, významně pomáhá při akné jak u mladistvých, tak u žen v pokročilém věku. Umí pomoci s lupenkou a je vynikající přírodní sladidlo pro diabetiky.

V Levandulovém údolí vám také rádi připravíme ozdravné procedury, které vám pomohou celostně s vaším porouchaným tělem, myslí nebo duší.  Napomohou vaší samoléčbě, která je prokazatelně nejúčinnější, bez vedlejších účinků a bez budoucích autoimunních poruch.

 Chceme vrátit věhlas českému bylinkářství a fenoménu českého lázeňství, které stojí na dvou základních pilířích: minerálech a bylinách. 

Držte nám palce a zůstaňte nám věrní, budeme za to pečovat nejen o vaše zdraví a chuťové pohárky, ale i čest a věhlas této země. 

Jdeme cestou udržitelnosti. S úctou k planetě hospodaříme na naší půdě. S láskou k člověku vyrábíme 80% produktů ručně. Naše obaly jsou 100% kompostovatelné s certifikací FSC. 

EKOKOM OSVĚČENÍ Levandulové údolí: F00210418

Buďte zdrávi s Levandulí Chodouňskou!

Helena Neumannová a tým Levandulového údolí

Československé armády
Zdice - Chodouň, 267 51
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: