Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

L’OR Café

Praha 4 - Nusle, Na Pankráci 129, 140 00

zpět na výpis
   
L’OR Café

V office budově Gemini na pražské Pankráci otevřel šéfkuchař Filip Sajler moderní kavárnu L’OR Café.

Kategorie: gastro|kavárny, občerstvení

Šéfkuchař Filip Sajler přidal další vlaječku do mapy provozoven restaurační skupiny Perfect Canteen. V office budově Gemini na pražské Pankráci otevřel moderní kavárnu L’OR Café. Svým umístěním je koncipována především pro zaměstnance přilehlých kancelářských komplexů, Filip Sajler však věří, že pestrá nabídka prémiové kávy L’OR Professional a chutného občerstvení přiláká i další návštěvníky.

„Ke každé nové provozovně přistupujeme jako k jedinečnému a specifickému projektu, který stavíme na námi dlouhodobě prověřených hodnotách. Zakládáme si na kvalitě surovin od spolehlivých dodavatelů. Nejinak tomu je i s kávou, která je základním prvkem naší nově otevřené kavárny. Je vidět, že se kávová kultura v Česku zlepšuje. Lidé více přemýšlí o tom, jakou kávu pijí, a kvalitu dokážou ocenit. Navázání partnerství s L’OR Professional tak bylo logickým a ideálním krokem,“ říká Filip Sajler, spolumajitel restaurační skupiny Perfect Canteen.

L’OR Café láká své návštěvníky na tmavě praženou, silnou a intenzivní směs Arabiky a Robusty, vhodnou pro espresso i mléčné varianty. Během celého dne zve k příjemným schůzkám nejen s kolegy u slaného snacku nebo dezertu. Menu zpestří sezónní kávové speciály. Aktuální nabídku doplňuje Espresso tonic nebo Bio Café Lemonade podle receptury baristy L’OR Professional, Robina Blaschke. Každé pondělí mezi 10:00 a 11:00 nabízí L’OR Café svým návštěvníkům espresso zdarma.

V L’OR Café je možné zakoupit si kávu do REkelímku. Nová kavárna se tak připojuje do řad téměř 600 provozoven, ve kterých si lze odnést občerstvení ve vratném, ekologickém obalu. V kavárně lze rovněž kterýkoli REkelímek vrátit a vyzvednout si zálohu. Mnohem lepší je ale užít si další šálek skvělé kávy.

Do posledního detailu byl dotažen i samotný prostor kavárny. „Našim hostům u nás musí chutnat, ale také se u nás musí dobře cítit. Při tvorbě projektů obvykle spolupracujeme s architekty, designéry nebo umělci. Plánování L’OR Café bylo o to snazší, že pro kolegy z L’OR Professional je design kávových zón denním chlebem a přesně vědí, co je správné jak z funkčního, tak z estetického hlediska,“ dodává Filip Sajler.

L’OR Café má otevřeno ve všední dny od 8:00 do 17:00 (pátek 16:00). Je již třicátou provozovnou restaurační skupiny Perfect Canteen a už druhou Filipa Sajlera v pankrácké office budově Gemini B. V roce 2018 zde otevřel moderní kantýnu Perfect Canteen Gemini.

Na Pankráci 129
Praha 4 - Nusle, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: