Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Sensa Bistro

Praha, Senovážná 8, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Sensa Bistro

Prémiové suroviny, recepty z celého světa a perfektně zvládnuté řemeslo. To jsou pilíře, na kterých jsme postavili bistro Sensa.

Telefon:770 183 717
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Náš šéfkuchař Zdeněk rozumí chutím a kulinářským postupům, manažer  Honza
ví, jak efektivně řídit provoz podniku. Pečlivě jsme sestavili tým tvořený srdcaři, pro které je host vždy na prvním místě. Věříme, že se naše vášeň pro dobré jídlo promítne do každého pokrmu, který opustí naši kuchyni.

V bistru chceme zúročit naše letité zkušenosti z luxusních hotelů a restaurací, ale zároveň si přejeme, aby se u nás každý host cítil příjemně a uvolněně. K tomu by mělo přispět proměnlivé menu, na kterém najdete kvalitní a do detailu promyšlená jídla inspirované zahraničními kuchyněmi. Doufáme, že se k nám budete rádi vracet a podobu bistra Sensa utvářet společně s námi.

Senovážná 8
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: