Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Ippa Café Břevnov

Praha 6, Bělohorská 724, 16900

zpět na výpis
Tip
   
Ippa Café Břevnov

Nová kavárna, která otevřela na podzim 2021

Telefon:608 839 826
Kategorie: gastro|kavárny

IPPA Café jsou butikové kavárny, které povznášejí českou cukrařinu do výšin, kterou si historicky zaslouží. Ochutnat evergreeny nebo novinky jako mango, hruška nebo cheesecake můžou hosté ochutnat hned ve třech pražských pobočkách a to Belgická, Tylovo náměstí a Jungmannova.

Na podzim se vše změní. IPPA Café otevírá novou pobočku, a to na Břevnově. Nový člen IPPA rodiny bude opět luxusní s úžasnými dezerty, které nemají v České republice konkurenci.

Hlavou a srdcem všech podniků je majitel Jan Ševěček. Po boku mu stojí šéfcukrářka Bára, která je současně jeho sestrou a neméně důležitou osobou je manažer všech podniků Lukáš. Oni jsou vrcholem pyramidy skvělého týmu, který se neustále vyvíjí a školí profesionály i právě studující mladé cukráře.

Bělohorská 724
Praha 6, 16900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: