Nová zmrzlinárna Crème de la Crème Prague.
Příběh nejlepší zmrzliny
Crème de la Crème v překladu znamená smetana smetan - nejlepší z nejlepších. Co hlásáme, to plníme. Co prodáváme, to sami vyrábíme a za tím si stojíme. Všechny recepty na italské řemeslné zmrzliny píše Honza Hochsteiger alias "pan Zmrzlinka", který mnoho let pracoval v Itálii i jiných místech světa pro nejlepší italské zmrzlináře a teď s láskou vymýšlí a vyrábí nejlepší zmrzliny i pro vás.
Mistr zmrzlinář Honza Hochsteiger,
narozený v roce 1980 v Praze se zmrzlině soustavně věnuje už od roku 2002. Dlouho pracoval pro významné italské zmrzlináře, kteří v Praze provozovali podniky Cream & Dream a Cremeria Milano. Více než čtyři roky působil a žil v Itálii v Trentu, kde sbíral zkušenosti k otevření vlastního podniku. V dubnu 2015 otevřel v centru Prahy v Husově ulici č. 12 italské řemeslné zmrzlinářství Crème de la Crème a navázal přímou spolupráci s šéfkuchaři restaurací Ambiente, se kterými kreativně tvoří recepty na speciální a netradiční zmrzliny pro jejich jídelní chody. Pro správný výpočet receptur úročí jednak své technické vzdělání, ale i zkušenosti z Carpigiani gelato university z italské Bologně.
Otevírací doba:
Pondělí: 11:00 - 20:00
Úterý: 11:00 - 20:00
Středa: 11:00 - 20:00
Čtvrtek: 11:00 - 20:00
Pátek: 11:00 - 20:00
Sobota: 11:00 - 20:00
Neděle: 11:00 - 20:00
Máme otevřeno také o všech státních svátcích s výjimkou Vánoc.
Poslední objednávky na přípravu jídla přijímáme půl hodiny před zavírací dobou.
Praha 6, 16000
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Teploty klesají, obliba zimních sportů stoupá. Kam v Praze na brusle? V našem článku najdete přehled nejzajímavějších míst v metropoli, kde se bruslí pod otevřeným nebem. Článek pravidelně aktualizujeme.