Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

winebar.cz

Praha, U Michelského mlýna 1, 14000

zpět na výpis
 
winebar.cz

Jedinečná vína menších evropských vinařů máte díky Winebaru na dosah. Zveme vás na skleničku a zážitkovou degustaci.

Telefon:774 425 699
Kategorie: gastro|gastro prodejny, vinárny

Specializujeme se na vína rakouská z několika vinařských oblastí. V nabídce naleznete Ryzlinky a Veltlínské zelené z biovinařství Schmidl z prestižní oblasti Wachau. Chuťovou varibialitu Veltlínského zeleného naleznete v nabídce vinařství Sax z Kamptalu. U vinařství Leth z Wagramu překvapí univerzálnost této severně položené oblasti s převahou sprašových půd. V nabídce jsou špičková bílá, ale i vynikající a ceněná červená vína. Z oblasti Burgenland zastupujeme vinařství Wendelin. Oblast Burgenland s letním klimatem připomínajícím subtropy je obecně známa převeším pro svá červená vína a sladké výběry. V nabídce vinařství Wendelin ovšem naleznete i příjemně svěží bílá vína.V nabídce vín z Moravy se zaměřujeme na malé vinaře produkující kvalitní osobitá vína v menších šaržích. Samozřejmě nesmí v nabídce chybět ani vína z Francie, Chile, Kalifornie, Španělska a Jihoafrické republiky. Zajímavostí jsou vína z Alžíru a Libanonu. Na své si přijdou i milovníci portského a sektů.

Kromě vína nabízíme i řadu doplňků a vinařských pomůcek. Jedná se zejména o výrobky firem Karma a Vacu-vin, které vám určitě zpříjemní večerní posezení u sklenky dobrého vína. Pro labužníky doporučujeme pravý italský parmazán, který zrál celých 24 měsíců.

Jelikož je víno jedním z nejoblíbenějších dárků, nabízíme nejen pro firmy realizaci dárkových balení přesně na míru. Takovýto reprezentativní dárek jistě udělá radost každému.

U Michelského mlýna 1
Praha, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: